Puding Sedut Cikedut by SaripDol

Diya Hanun | 12:34 PM | Sunday, December 27, 2015 | 21 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

(Entri Update Laju-laju)
Semalam kakak belanja Cikedut, sebelum ni asyik tengok orang minum je. 
Kali ni kita try minum apa rasa dia. Dadih berperisa paddlepop.
Harga dia 1 botol RM 6.50. Seronok sedut benda ni, Slurp3, tengok2 dah habis..
Haha, Ada masa mungkin boleh buat sendiri pula. Kih3.. 


P/S: Buat masa ni, aku tak dapat nak buka blog ni untuk sementara  waktu disebabkan perlu study untuk Midterm. Akan kembali semula blogwalking setelah midterm selesai. Lulz.

21 comments:

  1. mak pernah buat mende ni. hahhaa. sedap juga. good luck kak :)

    ReplyDelete
  2. good luck untuk midterm.. :D Gambatte!

    ReplyDelete
  3. cuteeeee ahaha. moi salu nampak kt memana. tapi belum merasa lagi :(

    ReplyDelete
  4. selalu teringin nak beli bila nampak. tapi tak beli beli lagi sampai sekarang haha

    ReplyDelete
  5. hi diya, awak dah ditag dalam segmen imashue.. jemput join yaa

    http://hikayatleyha.blogspot.my/2015/12/year-end-giveaway-by-imashue.html

    ReplyDelete
  6. hee mmg sdut kejp je hbs..kih2..good luck ya!

    ReplyDelete
  7. MAHALNYAAAAA OMGEEEE XD so did it Worth the money? :D

    ReplyDelete
  8. Dadeh nie....memang sedap dari agar2

    ReplyDelete
  9. menarik betul packaging dan warna puding tu, nyummm..
    all the best for midterm! ^^

    ReplyDelete
  10. Hehe memang nama cikedut ehh ^^

    ReplyDelete
  11. Hehe memang nama cikedut ehh ^^

    ReplyDelete
  12. Sy hari tu beli rm6 je sebotol. Ini rm6.50 plak ye. Huhu

    ReplyDelete
  13. selalu dengar..tapi tak penah rasa
    ni apa sebenarnya

    anyway membalas kunjungan n done follow sini

    ReplyDelete
  14. jom tukar link
    saya dah masukkan link blog anda
    ke dalam bloglist saya
    http://www.kembaraminda7.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  15. Penah rasa skali.. memang sedap sangat tapi harganya agak mahal kan

    ReplyDelete
  16. Sedapnyaaaaa. 1st timw tgk pudibg dlm botol. Hehe. Good lick for ur midterm

    ReplyDelete
  17. bila laa kedekut huda nak hilang, sampai skrg x boleh nak merasa cikedut sbb syg kat duit T__T

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.