Chibi Doodle For Ex Officemate

Diya Hanun | 1:57 PM | Wednesday, December 23, 2015 | 17 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Lepas habis diploma dulu aku pernah kerja sekejap di bahagian kerani Admin di sebuah syarikat swasta dari 24 November 2014 sampailah 8 Ogos 2015. Sepanjang tempoh tu juga lah aku menyepikan diri dari blogging. Sebulan sekali je aku update blog kadang tu  berbulan tak berupdate. Sekarang baru aku mula aktif start disember 2015 ni. Kerja untuk dapat  pengalaman bekerja di ofis. Disebabkan officemate sangat baik, aku buat chibi doodle fridge magnet untuk diorang before aku resign hari tu. Terlalu banyak masa lah katakan. Aku berhenti sebab nak sambung study. Tengok bawah ni..hihi..

Nilah hasilnya fridge magnet tu, bukan untuk dijual.. tapi untuk kenangan..dan telah pun selamat sampai kepada mereka yang berkenaan. 




17 comments:

  1. comelnye.. buat la tempahan pastu bisnes.. bestnye klu ade kemahiran cm nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..memang nak, tp belum dpt fokus pd benda ni sgt.. Just buat suka2 je.. Kalau ambil pun just order lukisan chibi je

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehe...fridge magnet tu x..kalau doodle biase2 ye sy terimaa

      Delete
  3. omg lukis tu guna apa? serious comel.. nak jugakkk T_T haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lukis pakai sai and photoshop and stylus..hehe..

      Delete
  4. comel nyaaa. nak jgakkk uwarghhh

    ReplyDelete
  5. sooooo cute~~~~geramnyer~konpem diorang ingat awk sampai bebila~~

    ReplyDelete
  6. kak diya. amik tempahan tak. comel sangat. leya suka. hehehhe kalau akak amik tempahan, doodle full body berapa hinggit ehh. akak reply kat cbox kita ehhhh

    ReplyDelete
  7. cutenya..kalau saya xofficemate awak tu kan syok..xpernah lg org bg kita fridge magnet dgn doddle ala2 kita..

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.