10 Soalan dari Ladyana

Diya Hanun | 12:49 PM | Sunday, December 13, 2015 | 11 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Ditag oleh seorang blogger bernama~ jeng, jeng, jeng:
Hari tu ada jawab soalan dari blogger MIMIRHEEM.
Tak apa, kalau ada yang tag aku On je, Hehe.


Ni jawapan dari soalannya :

1) Kenalkan diri awak
Bukan Faradhia, bukan Farahdhiya mahupun Faridah.
Tapi FARDIYAH. Lols. Pronounce it with me: FAR--DI--YAH. 
Tapi panggil DIYA. 

2) Impian awak yang masih belum tercapai?
Banyak juga inpian yang belum tercapai.

3) Pencapaian yang terbaik dalam kehidupan awak?
Pencapaian, masih rasa belum ada lagi. 

4) Smartphone apa yang anda guna sekarang? Nyatakan sebabnya sekali.
Oppo RIL. Sebab hadiah dari abang.

5) Pendapat awak tentang blog saya?
Pinky sangat, sesuai dengan owner. Hehe.

6) Masakan mak awak yang paling WIN ?
Bakso! Pure Indonesian Bakso. Ala..sedapnya..teringin pula sekarang ni.

7) Apakah genre buku kegemaran awak dan kenapa awak suka genre tersebut?
Komik pun boleh jadi genre buku tak? Heheh..sebab banyak gambar.

8) Full time / part time blogger? Berapa kali dalam seminggu / sebulan awak update?
Part time je, Dalam seminggu maybe 3-4 kali. Kalau boleh nak hari-hari tapi tak sempat sangat.

9) Siapakah blogger yang paling awak suka dan kenapa?
Blogger eh,ahah..ramai lah..tapi paling suka Sis Yuyu! cute gila dia + sekarang dah ada anak.

10) Sejak tahun bila awak masuk ke dunia blogger? Kenapa ?
Start tahun 2010, Masa tu sebab nak post kerja rumah jelah. 'Nerd'. Lama-lama dah terjebak lebih dalam.

11 comments:

  1. 2010? lama tu...kita baru lagi dalam dunia blog ni...
    tunjuk ajarku sifu ye?
    ^_^

    ReplyDelete
  2. Sy pun suka komik dri novel. Selain bnyk gambar, jln citenya sng difahami :)

    ReplyDelete
  3. singgah sni ^^ http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/10-soalan-tagged-by-nurliyana-ishak.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih DIYA for all the answers .. cantiik post n blog u , me impress =) salam perkenalan ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..welcome^_^ slmat bkenalan juga

      Delete
  5. waa sama ^^ 2010 <3 keep blogging yaaa. NICE BLOG !

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.