Rumi's Little Book of the Heart Page #3

Diya Hanun | 8:42 PM | Monday, September 9, 2019 | 1 Awesome Comment's

Rumi's Little Book of the Heart Page #2

Diya Hanun | 9:43 PM | Tuesday, August 13, 2019 | 1 Awesome Comment's



Review Ayam Goreng Mcd 3x Spicier

Diya Hanun | 11:42 PM | Saturday, August 3, 2019 | 3 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Bila dengar orang asyik cakap pasal Ayam Goreng Mcd 3x Spicier ni, terasa teringin pulak beli.
Tak tengok pun review mana-mana pasal ayam ni, aku rasa aku terlalu lambat tahu pasal ayam ni,
hahah. Kalau Lock clique office tak tanya pasal ayam ni, aku pun tak tahu dia wujud. Hahaha,
Jangan tanya aku gua mana aku tinggal. Bagi aku, aku suka cuba benda baru. Cukup sekadar rasa dan sekali tak ngam cukup lah tak yah makan lagi. Tapi sekali jela untuk tahu apa yang Hype sangat benda ni. So, disebab kan aku keje sabtu half day, lepas balik terus drive thru Mcd. Harga dia lebih kurang 14.99 kot, aku dah lupa sebab aku order 3 ketul punya. Huhu, cari resit tadi dah buang tak tahu mana. Seram jugak la masa nak start makan tu.