Review Ayam Goreng Mcd 3x Spicier

Diya Hanun | 11:42 PM | Saturday, August 3, 2019 | 2 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Bila dengar orang asyik cakap pasal Ayam Goreng Mcd 3x Spicier ni, terasa teringin pulak beli.
Tak tengok pun review mana-mana pasal ayam ni, aku rasa aku terlalu lambat tahu pasal ayam ni,
hahah. Kalau Lock clique office tak tanya pasal ayam ni, aku pun tak tahu dia wujud. Hahaha,
Jangan tanya aku gua mana aku tinggal. Bagi aku, aku suka cuba benda baru. Cukup sekadar rasa dan sekali tak ngam cukup lah tak yah makan lagi. Tapi sekali jela untuk tahu apa yang Hype sangat benda ni. So, disebab kan aku keje sabtu half day, lepas balik terus drive thru Mcd. Harga dia lebih kurang 14.99 kot, aku dah lupa sebab aku order 3 ketul punya. Huhu, cari resit tadi dah buang tak tahu mana. Seram jugak la masa nak start makan tu.

I am back!

Diya Hanun | 10:33 PM | Saturday, July 27, 2019 | 4 Awesome Comment's
Assalamualaikum,


Lama dah tak tulis blog ni, nak dekat dua tahun. Hampir lupa semua benda dekat blog. Dah dua tahun, tahu-tahu dah tua. Habis dah study degree March tahun lepas. Kerja pulak sekarang. Nak kena edit balik blog ni. Ingat nak minimal style. Tapi bila bukak html coding blogger ni jadi sakit kepala pulak. Kena edit slow-slow lah nampaknya. By the way, nak wish pada diri aku ni Welcome back to Blogging world. Semoga lebih rajin update.

1 January 2017

Diya Hanun | 3:04 AM | Sunday, January 1, 2017 | 7 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Selamat Tahun Baru 2017 semua!