1.1.13

Diya Hanun | 1:55 PM | Tuesday, January 1, 2013 | 6 Awesome Comment's
Assalamualaikum


Entry pertama untuk tahun 2013..
dan entry ke berapa tah untuk tahun hijrah 19 Safar 1434..
Tak semua tahu dan sedar pasal tahun islam tapi tahu pasal tahun masihi...
Cepat betul masa berlalu..
Rasa macam baru lepas habis spm 2011 disember hari tu..
lepas tu kerja selama 4 bulan..dari disember sampai mac..errrr...
lepas tu menganggur sebulan..berjoli dekat rumah..bulan 6 dah masuk study kat iukl..
Bulan 10 cuti sem..bulan 11 masuk sem 2...lepas tu bulan 12 banyak lah cuti dia..
sekarang dah 1.1.13..
CEPAT GILA MASA BERLALU..rasa macam masa makin lama makin cepat...
Tapi dalam setahun tu macam2 berlaku..dan semua tu lah yang mengajar kita 
untuk mengharungi hidup yang akan datang...

..tak taw lah...rasa dah buat kesilapan besar tahun lepas..
crush to someone yang diya tak patut fall in love...
Tulah kan dah susah nak lupakan orang tu.. 
Takpalah dah takdir diya nak buat macam mana...
sekarang lupakan semua cinta2 ni...tak berbaloi selagi diya tak bergelar arkitek sebenar..

Aih ngarut lagi lah diya nie...
jauh betul diya bebel...assignment tak siap lagi...
argh..tulah tangguh2 lagi...konon esoklah buat esok lah buat...haha..
bila dah layan blog and blogwalking terus lupa semua....aisey..
alik2 cakap kat diri buat jap lagi lah...errrr.....

Post pertama tahun 2013 yang tiada isi..just summary pasal ape yang berlaku kat diya je..


6 comments:

  1. buang yang keruh, amik yg jernih.. mulakan tahun 2013 diya dengan smgat yang baru :)

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru diya..
    moga tahun ni lebih bermakna dari tahun sebelumnya.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru.
    Moga jadi pelajar cemerlang..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru..xperlu nak ingat tahun lepas punya citer...huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.