Project 1: Bus stop with Kiosk

Diya Hanun | 12:08 PM | Thursday, January 3, 2013 | 3 Awesome Comment's

Assalamualaikum

Assignment architectural design 1 :
STRESS..
tu je ayat yang diya selalu sebut kat kawan2 diya..

OK..

Project 1: Bus Stop design with kiosk..

Diya kena buat bus stop design yang ada kiosk..
ni lah model terakhir ea,...hahaaa...semua orang kata mcm kek...
huhuu...last minit punya keje...
Tema untuk bus stop diya ni adalah green environment..so yang korang tngok hijau atas bumbung tu rumput (kononlah dah nama model) huhuu...pokok tu diperbuat daripada kapas...pergh...
nilah kalau dah tak dapat nak pergi kedai master art beli barang2 model..pakai buat je model guna ape2 kat rumah tu...




so diya pergi tangkap picture pasal bus stop yang sedia ada kiosk sbg rujukan...
argh..segan pula dengan model nie..haha..buruk betul.. XD
hehe..ni design first yang memang tak pro punya ! muahaha..
Macam budak2 punyalah..erk..:P

3 comments:

  1. Cantik laaa~ ^^ x buruk punn.. hehe comel~ >^^<

    ReplyDelete
  2. hehee..yeke..rasa xok lah for the first design..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.