News feed blog hilang

Diya Hanun | 11:09 PM | Thursday, January 3, 2013 | 12 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Hari ni betul2 diya jadi confused...dan sampai sekarang tak terjawab kekeliruan diya ni...

Tak faham apa diya taip ni? tengok picture bawah..


Chibi diya tu tunjuk something yang diya betul2 tak faham..Kenapa benda ni keluar?

Diya tak jumpa news feed kat blog diya ni..selalu kat bahagian 
all blogs tu diya dapat tengok list bloggers yang diya dah follow 
dan dekat bahagian tengah tu boleh tengok entry yang blogger lain update..
tapi semua dah tak ada sekarang....
Diya tak faham lah..apa yang dah jadi sebenarnya...
Follow orang tapi tak dapat baca update terbaru diorang,...
sedih diya...tak dapat baca entry blogger lain dah :( 
nak blogwalking pun susah :(
someone boleh tolong diya tak..
macam mana nak jumpa senarai blogger tu balik dan dapatkan news feed tu..
sob...sedihlah...

12 comments:

  1. diya, try guna google reader. senang pun senang :)

    ReplyDelete
  2. biasalah tu apabila line internet lembat macam siput

    ReplyDelete
  3. Kadang2 memang macam tu. Biasanya mel logout dan login balik. Kalau tak boleh juga, hari esoknya dah kembali normal.

    ReplyDelete
  4. always happen for the new look blog. nanti a few days, dia akan ada balik. sometime kita x boleh langsung click dekat blog-blog yang kita dah follow tu. my blog pown always happen mcam tu

    ReplyDelete
  5. kadang² je jadi camtu..kalau refresh balik, nanti dia okey balik.. :)

    ReplyDelete
  6. cuba klik dekat all blogs tu..atau sebaliknya blogger buzz.. huhu

    ReplyDelete
  7. selalu kena mcm ni tapi bila refresh dh boleh baca semua

    ReplyDelete
  8. sy xtaw la awk..sbb sy punya ada je..
    kesilapan teknikal kot..or maybe dia akn muncul balik nnti..hmm..sabar ye

    ReplyDelete
  9. sll gak jd gtu,..tutup buka tutup buka..elok laa semula..hihi..cantik doodle

    ReplyDelete
  10. huhu...sampai sekarang tak boleh.. T_T myb dia punya google chrome or line problem kowt T_T

    ReplyDelete
  11. selalu jugak jadi camtu.tapi refresh byk kali..nanti ok la tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.