Presentation untuk architectural design

Diya Hanun | 10:34 PM | Tuesday, January 8, 2013 | 10 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Heyyyy >_< lama gila tak buka blog nie...
arghhh..rindu lah kat kau bloggie ~(n_n~)

Ok diya terus dengan cerita pasal project untuk architectural design diya yang kedua..hehe..hari tu buat bustop..Design diya dekat SINI
Tapi tu cerita lama ..sekarang diya nak share pasal design rumah tempat berteduh..assignment lain pulak...kira macam pondok moden lah...

Diya ambil design dari arkitek Tadao Ando..
Assignment diya kali ni kena buat design berdasarkan design arkitek yang kita pilih
so model diya menggunakan konsep dari arkitek yang diya pilih nilah..Tadao Ando..
meh diya tunjuk beberapa gambar model diya..

Project design 2: Cool hangout Shelter.

Hari Presentation : Hari ini 8 Januari 2013
pukul 1.00 ptg

diya dengan presentation board dan model design diya..

ni diya masa tengah presentation..abaikan muka diya tu..hehe

ni pulak bestie diya nama dia eiyqa..tengah buat presentation..

Kalau korang nampak yang kertas yang bertampal kat board biru tulah maksud diya presentation board..bagi arkitek benda tu penting untuk menerangkan tentang design kita..
Tu kitorg kena buat sendiri..huhuu..tak boleh guna komputer..sebab kitorangx belajar lagi guna autocad sebab akan belajar tentang komputer masa tahun kedua..

Sekarang diya dah tak takut dah nak buat presentation sebab kalau nak jadi arkitek mana boleh takut2 ^_^

Future Architect:) InsyaAllah..






10 comments:

  1. ganbatte! jangan takut nak buat ape pon..demi cita2..hehe

    ReplyDelete
  2. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone
    and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is
    completely off topic but I had to share it with someone!
    My web blog - fast loans

    ReplyDelete
  3. err, tumpang tanya. pelekat putih kat muka tu ape ya?

    ReplyDelete
  4. salam diya..
    insyaallah, tercapai cita2 tu nnt..
    tp org mmg lemah bab2 present ni.. gegar lutut.. ekekek

    ReplyDelete
  5. Good luck dya...kite yg dah tahun akhir pun gagap lagi nak present.hikhik...terketar dek terang conceptual idea.

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.