Terlajak pulak dah

Diya Hanun | 8:36 PM | Thursday, January 17, 2013 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum:)


First time dalam sejarah diya naik ktm diya terlajak ...
Alahai..Seminggu ni diya tidur selama beberapa jam je...letih sangat..
Assignment berlambak..nama je kelas 5 subjek semester ni..
tapi setiap hari susahnye nak siap dan buat semua tu..
Lagi letih bila diya kena bangun pagi tunggu train,ambil bas or teksi,sampai uni 
kelas 4 jam sahaja...ambil bas balik ktm,tunggu train,tunggu kakak jemput sampai rumah malam..
nak ulang alik tu yang makan berjam-jam..hehe..Merungut pulak diya nie..
UHHH ..ampun2 diya tak nak merungut dah... :D

As usual tadi diya ambil ktm balik rumah..Masuk ktm cari seat yg tepi sekali sebab boleh sandar..
owh heaven je rasa..rasa macam tengah bersandar dekat bahu orang=_= erkk..
setan gayut2 kat mata terus lelap...
kononnye tido ayam sekali tido mati :P
Bangun je dah sampai stesen yang lain dari stesen tempat diya tu..
=_= nasib baik dekat lah jugak so abang boleh ambil kat situ...
Haih makin pelik2 lah hari diya ni..
yang makin diya pelik tiket diya tu bukan tempat yang diya nak pergi 
tapi ada pegawai ktm yang selalu check tiket tu tak cakap apa-apa pasal tiket diya yang salah tu..
 walaupun dah JELAS-JELAS diya salah stesen..
Ingat nak denda..punya lama orang tu tenung kad tu..fuuhhh....
tengok takde reaction terus diya keluar :D
rabun maybe orang tu :P 
Tapi nak bagitahu korang, pastikan korang beli tiket yang sah,sebab sekarang ni 
pegawai ktm dan polis dalam ktm tu suka masuk dalam train dan minta tiket kita untuk
ditandatangan...
semalam diya nampak ade orang ni kena denda masuk train secara free..
Maybe dah ramai sangat orang keluar masuk tanpa tiket tulah diorang buat macam tu..


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.