Doodles :)

Diya Hanun | 10:22 AM | | 24 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Doodles akan ditambah dari masa ke semasa..:) Awak2 yang nak ambil boleh silakan lah :D
Nak bagitahu dulu boleh tak nak bagitahu pun boleh.. ^_^ Yang paling atas adalah yang paling latest! Yang bawah sekali yang dibuat masa Diya berjinak2 buat Doodle.


    

24 comments:

  1. Catiknya doodle yang kamu buat .. Cantik sungguh! Ikhlas saya puji ! Dabaek!

    ReplyDelete
  2. Cantik betul doodle awak. Hope dapat lukis lebih banyak lagi. Hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. awak, saya nak ambik satu untuk jadikan header boleh? :D

    ReplyDelete
  4. tumpang lalu...comelnye doodle2 adik..akak nak ambik leh tak..?

    ReplyDelete
  5. hy,.,. akak. n_n,,cantik doodle..

    ReplyDelete
  6. pandainya...cam nak kena belajaq ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. saya ambik 1 doodle.. letak kat blog..tq yer...

    ReplyDelete
  8. baiknyee diya bagi org amik hasil karya die. makin comel la diya ni...cehh, bunyi mcm bodek. adik diya, kak cp nk sikit tau chibi diya tuu

    ReplyDelete
  9. Teruskan usaha,sis. You can do much better of you train yourself again and again.

    ReplyDelete
  10. diya boleh tak saya ambil chibi diya buat header? saya credit pada diya. Boleh tak diya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh..x ada masalah..xpyh pun..amek je ^^,

      Delete
  11. diya.. klu akak nak amik ble2 bleh ke.. comel la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh ambil je..ni mmg untuk diambil pun

      Delete
  12. cantik2 semua... nk minta izin nk gunakan letak pd magnet boleh tak?

    ReplyDelete
  13. Kite gunaaaa tauuu untuk edit blog customer. hihikss. maklumlah nak buat sendiri enggak tahu dong~~

    ReplyDelete
  14. thanks tau diya, comel sgt2.nk guna tau buat poster. mohon halalkan. moga diya murah rezeki dan berbahagia till Jannah

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.