Doodle-doodle chibi

Diya Hanun | 9:17 PM | Friday, May 30, 2014 | 12 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Doodle ni Diya buat masa cuti sem yang lepas, tersimpan je dalam hard disk
daripada tak ada guna langsung so better diya share dekat blog.
Sekarang lagi satu cuti sem tengah diya lalui, tapi sampai 15 june ni je..
Diya nak masuk last semester. Cuti ni tak ada idea nak buat apa,
Nak keluar haih jangan tanyalah, mungkin nak tukar theme blog ni kot.
Tengoklah macam mana..hee..

12 comments:

  1. yg pentingg memang comelll doodle2 nii :)

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. assalam.. follow cni..
    jemput ke blog sy jika sudi :)

    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/kupu-kupu-gergasi-serang-kuantan.html

    ReplyDelete
  4. Wah semuua comel sangat. Especially yang last tuh :)

    ReplyDelete
  5. wah.. comel sangat doodle tu.. pandainya dia.. berseni you~

    ReplyDelete
  6. alahai..comel sangat..! cool..!

    ReplyDelete
  7. Ya Allah...
    comeynya doodle nih!!

    especially yg dekat cake dgn rollin kat atas page book :D ahaha

    ReplyDelete
  8. Yang last tu comel...
    Eh tak, yg first...
    eh, yg second last pon ceomel gak....
    ehhhh...
    Alaaa, senang2 semua comel laa...heheheh

    ReplyDelete
  9. Wahh...comel nye. pandai diya buat. nak bolehh??? hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.