Gambar yang di vectorkan

Diya Hanun | 6:11 PM | Tuesday, October 23, 2012 | 7 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Hey korang lame dah tak tulis entry..btw thanx pada yang sudi follow blog yang tak seberapa nie..Sekarang ni diya ade problem sikit dengan line internet..
Nanti pada yang diya belum follow tu diya akan follow lepas internet nie dah okay yah..
^_^

Semalam diya ade wat vector punya art..kalau tak silap tu kowt name dia..

ni akak diya..hahaha


ni sena ea gambar diya tp diya ubah ade bulu mata..hehe


ni pulak pic Diya n kawan2...mane diya cuba cari..hehe
Diya yang pakai baju biru n wat peace.,

hehe..cuci mata di petang hari:)

7 comments:

  1. Diya,,cmne nak buat photo mcmtue,, Vector? apa tue? comel photo tue,,

    ReplyDelete
  2. tak silap diya dy sebenarnye muka kita yang telah dijadikan kartun...buat dy guna photoshop..hehe:)

    ReplyDelete
  3. cantik la dia..mcm mne nak wat vector..boley tolong ajar tak?

    ReplyDelete
  4. hehe..macam mane nak ajar ea? diya pun baru belajar..diya tak pro sgt la..huhuu..n tak taw nak wat tutorial,...InsyaAllah diya cube wat lain kali:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum diya....cantik la cun semuanya...;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.