Exam dah dekat

Diya Hanun | 4:00 PM | Friday, October 5, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum

Hehehe~ Hari ni diya dah happy~ yeay~
tahu kenapa..hehe..tak payah taw la kan...
ha exam dah dekat...isnin ni je...tapi wallah (i swear) mood nak exam takde langsung...
macam kat sekolah dulu...
ade la rasa takut2 sikit, bukan sikit tapi bapak banyak...
tapi kat universti ni...(skang bukan kolej  lg dah upgrade jd uni)
hehee..uwaaaa~ Isnin exam Built Environment,.selasa exam technical english..
takde feeling la...tengok sempat lagi update blog yag follower widget nye dah unavailable...
sob..(T_T) nangez~
Papehal kena lah wat terbaik tok exam ni sebab parents dah baya mahal tok yuran..
InsyaAllah Diya wat yang terbaik....diya cuba!!!

by the way......
Habibi diya dah jauh...dia cuti 3 minggu lama tu.....
Tak pat lah nak usha2 dia lagi..tunggu sem depan lah nampak ea...hiihihii...
Naughty kadang2 boleh kan... ^_^ lol..guraw je..
hehe..
Ana wahashtny enta..  
   Ahebak habibi  

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.