Jangan terlalu baik

Diya Hanun | 1:52 AM | Sunday, October 7, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum

Sekarang ni fb dan twitter dah jadi boringlah..
hurm..tak taw nape..myb sebab hari2 bukak..
Diya ade wat banyak doodle kalau nak tengok korang buka freebies..

Haha ok tadi tu selingan..

Sekarang ni diya suka off facebook wlopown sena ea diya online..
Bukan pe..Diya tension dah,...
Lelaki2 miang diluar sana memanggil diya sayang..
Diya layan je dak yang nak kawan dengan diya selagi diorang tak lebih2
damn..aku memang tak suka kalau dah jadi macam tu...
tiba2 kata rindu sayang..padahal tak pernah jumpa diya...just tengok picture..
gelemen den lorh..
AAAAA.....bila tak layan kata aku sombong...normal la tu sombong pada laki...
grrr.....bila baik pula die panggil macam2,nak kiss la,...
hey gila la kau..
Hmm..tula pada perempuan lua sana jangan terlalu baik pada laki taw..+_+




No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.