First Time Exam di Universiti Swasta

Diya Hanun | 9:35 PM | Monday, October 8, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum

Fuuuuuhhhh...akhirnya exam paper yang first dah habis...
berdebar2 gila time nak amek tu...
mana tak nya habis ape yang diya baca tak ingat langsung...
otak dah tepu katakan,,,
by the way, Exam diya kat block 9 kat iukl...
Blok paling jauh dan terpencil kat uni diya nie...
Nak ke sana dari cafe memang makan masa lama la...boleh kira macam 5 mini nak jalan...
Masuk tempat exam je terus pilih meja mana yang kita nak..
ape yang bestnye ialah kita tak payah ltak fon kat lua bilik...kita boleh bawa fon tapi
fon tu harus dimatikan dan diletak di bawah kerusi..kalau ade bawak barang lain pun letak bawah kerusi...
ape yang pelik lagi adalah uni diya ni tak payah pakai baju formal,,
orang siap pakai selipar, pakai short lagi,...
ish bebas betul...
then kalau dah habis jawab rasa2 nak keluar boleh dipersilakan keluar...
hehe...
soalan dia senang tapi menguji minda...arghhhhh!!!! 
tak taw lah...harap dapat skor subjek BUILT ENVIRONMENT ni...
Amin....
exam start pukul 2.30-4.30..
Huhuhuuu....
Hmmm..esok exam english...tengok diya sempat lagi update blog...
AIIIIIIIHHHHHHH~

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.