Zinger Double Down burger

Diya Hanun | 8:45 PM | Saturday, October 13, 2012 | 2 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Oleh kerana stress yang amat walaupun pening kepala tapi Diya kuatkan jugak diri tok keluar
sebab boring di rumah..hmm...nak wat camne kan orang sana dah tak faham kita nie..
Uwaaaaa...sedih nye...........
Kay pening masih ade sekarang...tak taw nak watpe dah...
Yeay ajak akak g makan KFC..
hehee...

Kotak dy

The unboxing..hehe

Ni ape yang akak diya beli

Tengok tu makan tak ingat dunia budak kecik ni..haha..

Disebabkan terpengaruh iklan diya try la mkn double down zinger burger yang tak macam burger..
errr....tidak memuaskan...+_+ jauh dr ape yang diya bayangkan...
Sebelum ni dah try samurai beef burger...
kat entry SINI...
Diya try untuk lupakan orang di sana..hmm...
(dalam hati menangis)
Muka ada "sinyum"...hahaa...
Waaaaaa,.....rasa nak nangis la Allah:(

2 comments:

  1. Hari tu, Liza pun nak mkn double down zinger burger. Tapi ntah la. Tak ter-order plak. hehehe.. nasib tak order..kalu tak rugi~ -,-'

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.