Samurai beef burger + sakura mcfizz

Diya Hanun | 11:05 PM | Saturday, September 29, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum:)


Hari ni Diya try beli samurai beef burger dengan sakura mcfizz..
hehe..ni komen diya untuk benda tu...

Sos burger dia rasa macam satay punya kuah..daging burger dia rasa macam satay..
ok lah sedap jugak...
Sakura mcfizz dia rasa macam mountain dew cuma kaler je warna pink.
haha...macam2 lah kau ni Diya..
tapi yang pasti perut diya memang tak pat masuk dengan mcD neh...
tadi beli Mcflurry oreo sekali so tambah semua sekali =RM16..

Sejujurnya Mcd memang bukan selera diya la..huhuu...Perut Diya xley masuk burger2 dia..
so td samurai burger makan 3 kali kunyah je...lepas tu dah rasa macam loya..=_=
Lepas tu suruh kakak habiskan...hehee...
Tapi diya suka aiskrim dia...nyum3



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.