Perbezaan antara blog lelaki dan perempuan

Diya Hanun | 9:30 AM | Monday, September 17, 2012 | 17 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Korang dapat bezakan tak antara blog lelaki dan perempuan?
dapat? bagus..yang tak dapat meh baca sikit.:

PERBEZAAN ANTARA BLOG LELAKI & PEREMPUAN


  •  Perempuan : Kebiasaannya suka wat blog yang comel-comel..warna yang lembut ..mereka lebih bertumpu pada warna seperti biru muda, pink dan purple..
  • Lelaki : Mereka agak tidak gemar meletakkan warna yang banyak pada background blog..diorang ni jenis yang tak suka colourful-colourful..bagi diorang, simlple is better..thats why bila tengok blog lelaki background diorang kebanyakannya warna hitam dan pemandangan sahaja..more to natural..

  • Perempuan : Entry lebih pada diari mereka..daily life, happy moments dan kegemaran mereka..
  • Lelaki : Diorang nie tak suka share pasal kehidupan diorang so, selalunya lebih kepada info terkini dan fakta-fakta 

  • Perempuan : Lebih gemar meletakkan lagu di blog seperti lagu korea, jiwang n one direction
  • Lelaki : tak suka letak lagu..bagi diorang lagu tu bising..

  • Perempuan : Selalunya mereka letak gambar boyfren di tepi side bar..
  • Lelaki : setakat ni tak pernah nampak pown lelaki yang letak gambar girlfren diorang..kebanyakannya mengaku single...haha

  • Perempuan : Lebih gemar letak butang follow twitter dan facebook..
  • Lelaki : Gemar meletakkan pop up like facebook fan page setiap kali orang buka blog mereka.

17 comments:

  1. salam...
    hah, betul tuhh...
    sangat mudah nak kita kenal pasti blog boy or girl kan.. :D

    ReplyDelete
  2. betul kata awk , tpi ada jugak sesetengah lelaki mcam pempuan ;D

    ReplyDelete
  3. kesmipulannya...blog irl lebih pinky..hahahh

    ReplyDelete
  4. blog popuan cute..
    blog laki hensem..eh? boleh x cmtu? hahaha

    ReplyDelete
  5. belog pompuan lg comey kot..
    blog laki mcm err..
    ape eh? err t ade plak yg marah karang..
    hehehe~~

    btw dua2 pon terbaik >_<

    jom jalan kat blog kite :)

    ReplyDelete
  6. saya suka letak lagu jiwang..dn tak suka background warna gelap..

    ReplyDelete
  7. .. fardiyah!! ak dh btulkan.. so, welcome to my eherm2.. hhahaha

    ReplyDelete
  8. hahaxx..btul2..akq diya mmg pndai..hihih

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.