Infrastructure University of Kuala Lumpur

Diya Hanun | 10:01 AM | Thursday, September 27, 2012 | 5 Awesome Comment's
Assalamualaikum



Sekarang ni Kuala Lumpur Infrastructure University College (KLIUC)
dah naik taraf jadi universiti swasta..



kira bukan kolej lagi dah..:)

p/s: kalau nak tahu dulu orang paling Ikram..:)



5 comments:

  1. tahniah buat UIKC :)
    stay forward to success sis :)

    ReplyDelete
  2. hai sis :) if u terbaca komen ni please wassap me 0179330198 sebab sy nak tahu pasal iukl ni..sebab saya nak sambung belajar kat sana :)

    ReplyDelete
  3. sorry sgt2 lmbt, sy pnye whatspp problem sis sorry sgt2..dah cuba byk kali tp xtau lah ape kne dgn phone tu..klau nak cntact blh tnye disini or far_diyah94@yahoo.com. Sy akan reply :)

    ReplyDelete
  4. Salam kak diya. Sye nanti amik foundation in arts kat iukl. nak tnye ape beza Bachelor of Science(architectural studies) dgn Bachelor of Architecture :D

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam, bachelor of architectural science studies to part 1,dalam arkitek ni..kita boleh amek foundation atau diploma in architecture..slpas tu kita kena smbung ke bachelor architectural science studies ini adalah part 1 macam degree..selepas tu amek part kedua pula..bachelor of architecture..ni kira mcm peringkat master..lepas tu baru amek ujian arkitek..untuk jadi arkitek..setahu akak.. mcm tu lah

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.