Chibi doodle muslimah bercermin mata

Diya Hanun | 10:59 PM | Saturday, October 26, 2013 | 6 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

 HYEEE...LAMA TAK TULIS ENTRY..
HAHA..SORRY BUAT CAPITAL.. excited tiba2..
lately hobi diya ni just download anime,tengok anime,baca anime,lukis anime..
aihhh..dah jadi otaku..boring lah cuti sem ni..
btw ni chibi doodle untuk muslimah yang bercermin mata..
Macam tengah berangan je chibi ni..haha..tengok dia siap blushing lagi :P
Tak tahulah kenapa diya rase macam dah tak ada mood untuk blogging..
Macam boring dah sebab diya bukan blogger yang aktif macam blogger lain..
Nasib lah hari tu tak delete blog ni..*fuuuuhhh..hampir2 hari tu
Tapi takpelah..walaupun tiada pembaca setia..cukuplah semoga
semua chibi2 yang diya lukis ni bermanfaat untuk orang lain..
Inshallah :)





6 comments:


  1. salam boleh saya ambil doodle ni comel.. tq :)

    ReplyDelete
  2. tq for sharing those doodles.very cute;-)

    ReplyDelete
  3. salam.tq for sharing those doodles.;-)

    ReplyDelete
  4. tq for sharing, can i get this doddle ;)

    ReplyDelete
  5. thanks a lot for sharing doodle yg cute ni. time kasih tau bagi kami guna :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.