Random talk #1

Diya Hanun | 12:14 AM | Saturday, October 5, 2013 | 1 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

2 oktober lepas, alhamdulillah diya dapat laptop baru..
Lenovo y400..sebelum ni guna laptop toshiba..tapi tak ingat model apa..
tak tahu lah lenovo ni tahan ke tak..harapnye tak cepat rosak lah ye..


3 oktober diya ada exam..pagi dan malam..alhamdulillah dah lepas..

so sekarang mesti korang ingat diya dah cuti semester kan..
dah..tapi ada lagi satu portfolio architecture yang diya kena buat..
untuk design bagi semester 4 ni..
tak sabar nak masuk semester baru..semester 5 bulan november nanti..

diya rasa nak tukar tema blog ni lah..akan diusahakan pada pertengahan bulan
nanti,dah rasa boring pula dengan tema biru dan pink ni..
mungkin nak tukar kepada tema pasal architecture
aka (also known as) seni bina dalam bahasa melayu..hee
sayang memang lah sayang nak tukar, sebab mata dah biasa dengan yang ni
tapi nak juga rasa yang baru..heeee..
jadinya lah kan..diya kena lah mahirkan semula belajar coding..
haih...dah lupa dah semua tu..huuu...
inshallah diya akan tukar kalau diya rasa nak tukar..hikk3

dan sekarang ni diya dah boleh lah update entry setiap hari..
cuti lah katakan..hehe..macam tu lah nampaknya,
dan mungkin akan mula membuat chibi doodle semula
macam banyak pula nak kejar cuti ni..nak mahirkan skill technical drawing,
belajar adobe photoshop,adobe indesign,

p/s: bila lah dapat melancong ni..hmmm 

1 comment:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.