#1 Doodle couple holding hand

Diya Hanun | 7:28 PM | Monday, October 21, 2013 | 3 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Macam biasa, hobi diya buat doodle masa cuti semester..
Diya sempat buat chibi doodle couple pegang tangan ni je..
Hajat nak buat banyak, nak improve skill drawing dan colouring..
Tapi tunggu lah kalau banyak masa, lagipun diya dah tak boleh hadap
laptop lama2..rabun silau dah makin kuat..urmm..
Inshallah diya tetap akan buat chibi doodle lagi ^_^
tak tahu lah kenapa suka sangat buat chibi doodle T-T 
PHEWW~






3 comments:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.