Chibi doodle muslimah berniqab

Diya Hanun | 10:58 PM | Friday, May 24, 2013 | 2 Awesome Comment's
 photo assalam-1_zpsce3aec1c.png

Hari ni diya try lukis guna paint tool sai..hehee..
memang best dan lagi senang nak guna kalau dibandingkan dengan photoshop..
Almaklumlah diya ni tau basic-basic je..so lepas kawan diya cakap sai ni dia punya berus 
lagi smooth so diya try buat chibi doodle muslimah pakai niqab..
Ingat nak buat macam2 warna tapi tak sempat la rasanya..diya nak study kejap lagi..
So bila pikir balik..putih tu kan suci..hihi..terus kaler putih jela..
Semua doodle diya transparent sebab nak bagi senang keje..huhu~

So alang-alang cuti sem nanti boleh la buat banyak2 chibi doodle guna sai ..
Tak saba nak habis exam ahad ni
\(^_^)/ jyeah~
updated :

2 comments:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.