Segmen i can be a doodler

Diya Hanun | 7:50 PM | Friday, May 31, 2013 | 9 Awesome Comment's
 photo assalam-1_zpsce3aec1c.png

Cuti semester yang boring membuatkan diya terdetik nak join segmen dari blogger lain..
Tak pernah masuk mana2 segmen macam ni...
huhuu..Hari ni sangat mengantuk lah...huarghh*menguap

macam mana nak backlink ni..xtau lah :"(
hehe..btw nak join jgak x? klik dekat SINI

Ni doodle diya yang dibuat tadi 

*aceceh..betulkan spek mata ke cik adik?


9 comments:

  1. comelnyaaa. pandai lukis :)

    ReplyDelete
  2. CUMEYYNYA DOODLE! ADA BAKAT!!

    1109 done follow

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. comelnyoo ! sooooo cute ! thanks join ya . goodluck ;)

    ReplyDelete
  4. ASSALAAMUALAIKUM. sila paste url entry ga bukan url blog di mister linky pada entry ga di blog muja. sorry link yang asal akan diremove. trima kasih.

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama. GOOD LUCK ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/06/segmen-i-can-be-doodler.html

    ReplyDelete
  6. Tahniahh ! :D
    http://www.ainasofea.com/2013/06/tahniah-pemenang-segmen-i-can-be-doodler.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.