Response by me

Diya Hanun | 2:21 PM | Thursday, May 30, 2013 | 4 Awesome Comment's
 photo assalam-1_zpsce3aec1c.png



Soalan Nurul Fadhilah yang harus diya jawab:P game 11 things about me. 

 Apa nama penuh awak? Nama glamour?
Nama penuh Fardiyah Amir Ali, nama glamer diya,..haha...glamer ke?
 Umur dan tarikh lahir awak? Tinggal kat mana?
18 lagi la..belum masuk 19 :P 1.12.1994. Tinggal dekat Hulu langat
 Antara cerita MELAYU, CINA, HINDUSTAN, JEPUN, TAIWAN, INDONESIA n KOREA. Mana yg korang lagi minat? Kenapa?
Ntah lah suka Korea kot..best
 Favourite colour apa?
Biru muda dan purple
 Cuba komen sikit blog saya niyh? Thanks!
Comel dan mempunyai header yang simple
 Apa yg boleh korang gambarkan ttg diri korang?
imperfect
 Korang start berblogging bila dan apa yg membuatkan korang mula utk berblogging ;D
2010 sebab mula terjebak: ingat nak buat diari online tak aktif pown
 Apa kejayaan terbesar yg pernah korang capai dalam hidup korang?
Belum lagi,
Katakanlah kalau korang ada peluang utk pergi ke tempat yg korang suka, korang nak pergi mana?
Mekkah,Nak naik haji kalau boleh nak tinggal sana..hihi
 Apa kenangan yg buat korang malu sgt smpai taknak ingat?
Ahaha..tak tau sebab tak ingat dah lah 
 Adakah anda suka menjadi diri anda?
just be yourself

4 comments:

  1. Haha, Akklah niyh! >< Herm, thanks sbb jwb soalan saya eyh akk! Selamat berkenalan ^^

    ReplyDelete
  2. Anyway, befday kita sama bulanlah akk! ;D Favourite colour pun sama! Hihi xp

    ReplyDelete
  3. hehee..yeke...hehehe...same2 >_<

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.