Wayang?

Diya Hanun | 11:00 PM | Monday, May 6, 2013 | Leave a Comment Here (^_^)/
 photo assalam-1_zpsce3aec1c.png

Hyeeee korang!!!! arghhh rindu dekat blog ni...
Lama kot diya tak buka blog ni..sebulan diya cari semangat diya yang hilang..
something happen and that thing really made me seriously down..
Berkat sokongan dari kawan2...n semangat dari dalam diri yang dibuat2..
Alhamdulillah, diya dah okay dah sekarang..semangat tu tengah dibina semula..
Disebabkan diya selalu dapat depression, bestie diya drive diya g jalan2..
dekat alamanda putrajaya..
walaupun kat situ tak berapa best..
tapi yeah buat pertama kali nya diya pecah rekod hidup diya..
tau tak selama 18 tahun 5 bulan diya hidup
 ''belum 19 lagi walaupun patutnya diya dianggap 19 tahun ni tapi besday lambat lagi''
eceh boleh pulak macam tu...
yeah!!! honestly!! Fuuhhhhh,,, *take a deep breathe and smile..amek gamba sat..cheese XD


honestly: DIYA TAK PERNAH TENGOK WAYANG!! >_<

haha...kuno betul diya ni kan..tapi tulah macam fobia tempat gelap 
so mindset asyik fikir tempat tu scary je
fuuhhhh... tak tahu lah...dari dulu diya takut tempat gelap..
so memang tak nak langsung masuk mana2 tempat yang agak gelap..aaaaa.... 
1 MAY 2013 rekod dipecahkan dan buat pertama kali dalam hidup
diya tengok wayang...ececeehhh..seronok betul kau diya ea...
Bestie diya ni belanja iron man 3 3d..
ok...arghh!! seriuosly...rugi nye tak tengok wayang dari dulu..
heheee.. so komen diya..memang best tengok wayang XD


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.