Chibi dan kamera

Diya Hanun | 5:59 PM | Friday, November 2, 2012 | 7 Awesome Comment's

 لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Hey~ hehe..hari ni last diya update pasal chibi :')
bukan tak nak wat lagi tapi wat masa ni diya stop dulu..
lagi pun minggu depan start sem 2..
Nanti ade masa diya update pasal chibi lagi..dan lepas nie diya harap
dapat buat chibi yang lebih comel macam orang jepun wat..
Diya lukis guna mouse je pun..dan diya masih dalam proses pembelajaran
buat chibi anime..^_^
Kepada bloggers yang selama nie sudi komen chibi2 diya,
Diya ucap terima kasih banyak2 kat korang sebab sudi bagi pandangan 
dan komen..terharu sangat2.. ^_^

TERIMA KASIH (^_________^)



































Sekarang masa nak blogwalking dan follow bloggers yang diya belum follow je..
Papehal hope sem nie dapat buat yang lagi bagus dari sem lepas..
INSYAALLAH :)



7 comments:

  1. cute mute,untungla org kreatif cm diya ni kn?hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..taklah kreatif mne :) thanx ^_^

    ReplyDelete
  3. huhu.comel ! cemane nak buat?
    ajar2 ;) datang sini sambil follow :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih follow wadi... wadi dtg follow kamu balik nie.. je put la komen2 entry saya ye :)

    ReplyDelete
  5. hi there fardiyah.blogspot.com owner discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://cheap-mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Richard

    ReplyDelete
  6. auwww tomeinyaa :) rajinnya dia mncuba..;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.