Architectural drawing?

Diya Hanun | 10:40 AM | Thursday, November 8, 2012 | 7 Awesome Comment's

Assalamualaikum..

hey semua..hmm...diya busy la sekarang ni..aih..
tak sempat nak blogwalking...
diya hanya boleh blogwalking hari sabtu ahad je..sob3
lepas tu diya tak jumpa la link sesetengah bloggers yang dah follow diya..
tak tahu macam mane nak follow back dah....sob3

K lah semalam ade someone ni ''paksa'' diya suruh post drawing diya..haha
semalam diya try wat lukisan hostel perempuan kat tempat diya 
Sebenarnya ptptn suruh diya hantar lukisan..tak taw lah sebab ape..hmmm
in the mean time,diya dapat belajar cara melukis bangunan...
first time lukis bangunan jad bangunan..hehe..
nah tengok ni..

ni gambar rujukan hostel perempuan


 ni drawing diya...pergh xsama langsung...haha..
susah jugak lahh..huhuu

p/s: kamu yang memaksa saya tu!! haha..diya dah post seperti yang dijanjikan.. :P


7 comments:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.