Selamat Berjaya Korang

Diya Hanun | 10:37 PM | Tuesday, November 6, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/

Assalamualaikum..


Hari ni ramai student tempat diya dah takde..
Bukan hilang kemana cuma berpindah ke tempat belajar yang lebih 
baik untuk diorang :)
Alhamdulillah rezeki korang...baguslah...
Ade classmate diya yang ramai dah masuk Uitm,ada 
budak kos lain yang dapat UIA..baguslah..
Mungkin di situ rezeki lebih baik untuk korang..InsyaAllah..
Semoga berjaya ye...!!!
Diya masih lagi disini..tak pergi mana pun..hehe..
Seronok nya korang!!! aih..
takpalah..masing2 ade rezeki masing2 kan..betul tak?
Yang pasti tempat belajar tu tak kesah lah dimana2 asal cara kita belajar tu terbaik untuk kecemerlangan kita..
Semoga sama2 kita berjaya..InsyaAllah^_^
hehe..btw nak share satu ayat menarik dari status fb kawan diya..
Maybe sebab stress banyak assignment terkeluar semua ayat pelik..

''Kebabian Berlaku . Assignment bertempiaran dimana mana . Aduhai ''

haha..kay hanya selingan...yang pasti tadi kelas diya semester 2 dah start dan stress akan melanda tak lama lagi ~
GANBATTE DIYA!


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.