chibi doodle muslimah couple naik basikal

Diya Hanun | 12:43 PM | Saturday, March 15, 2014 | 8 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

3rd entry : Haaa..ok baru banyak nak tulis..ni entry ketiga..hehe..
Diya hanya lukis masa cuti semester je..so sekarang ni tengah cuti semester
maka bermula lah aktiviti lukis melukis..
Tapi tak semua drawing diya dapat share dekat blog..selagi diya boleh share
diya akan share..sampai lah diya dah nak bersara dari melukis doodle..huk3..
Bila tengok drawing dulu2 dekat blog ni macam ape je..haha..
tapi tulah orang kata..makin kita practice makin benda tu jadi ok..
so practice, practice and practice..
p/s : nak wacom bamboo pen tablet yang besa gila tu..sob3..
nak beli yang kecik pun tak mampu..
 so yaa..banyaknye diya bebel.
nah tengok hasil rendering diya..
ni combination dari first entry and second entry je..











8 comments:

  1. pandainyaaaaa. comel comel comel.

    ReplyDelete
  2. Lawanya and cute...i like warne merah =)

    Bleh la tlg lukiskan tuk blog sy pula nanti...huhu

    http://ash-adn.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.