Kontroversi video Dark Horse Katy Perry

Diya Hanun | 8:23 PM | Saturday, March 1, 2014 | 6 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Dapat mesej dari kawan pasal video katy perry terbaru iaitu dark horse. 
Dikatakan ada part di mana katy perry menjadi seorang ratu mesir dan ingin mencari pasangan lelaki. Calon pertama memakai rantai yang berkalimah Allah( telah dikaburkan sekarang) dan telah ditolak lamarannya. Isu ini menimbulkan kemarahan umat islam serata dunia sehingga petition dihantar agar video ini dibuang dari youtube kerana menghina Islam.
Pihak video katy perry mengambil keputusan mangaburkan perkataan tersebut
So, diya tengok lah video dark horse tu,
memang dah dikaburkan..tapi masa sehari lepas video ni keluar ada juga tengok..
Maybe tak ambil perhatian sangat kot. so tak perasan..
 Teliti betul orang2 zaman sekarang ni :)


So inilah gambar yang dikatakan kontroversi tu..tengok dekat rantai laki bawah ni:

6 comments:

  1. dah tengok dah video tu sebelum dia kaburkan,memang nampak..huhu

    ReplyDelete
  2. kurang ajar betul kan diorang tu

    ReplyDelete
  3. kurang ajar betul kan diorang tu

    ReplyDelete
  4. kaburkan aje ke? Hmmm. Tak berminat nak tengok, buat sakit hati je.

    ReplyDelete
  5. rasa menyampah plak gan katy perry :(

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.