Me at the moment.

Diya Hanun | 4:34 AM | Tuesday, January 26, 2016 | 18 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Starting Januari sampai Februari aku dah mula busy untuk final week. Ya Ampun.
Aku pun tak tahu kenapa last-last week before exam ni lah busy kemain kau.
Curi masa untuk update blog dan at the moment ape yang aku tengah berusaha siapkan adalah model Nagikin Capsule Tower yang terdapat di Jepun.

Aku pun tak tahu lah kenapalah susah sangat nak buat bangunan ni.. Ya Allah.
dan inilah aku di pagi buta yang masih membuat model ni sambil mengupdate blog,
Baru siap half dari bangunan semua tu. 

Ambek kau, sepah meja aku tu. Baru siap 10%. Dari siang aku buat, sampai sekarang pun tak sudah lagi. (*Nangis) Jadi burung hantulah kita..dah nak subuh dah, bilanya nak tido ni.

18 comments:

  1. ufffff goodluck! semoga berjaya siapkan :)

    ReplyDelete
  2. good luck! rindunya nak buat model..dulu2 sampai x cukop tido buat ni hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..tahu x pe..bende ni seksa gila

      Delete
  3. Achitecture student ke..? Apa2 pun, good luck ye. May Allah ease everything! ;)

    ReplyDelete
  4. Waaaa...belajar jepun k? bestnya :-) btw, akak amik master k degree apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dekt mlysia je..ha-ha..tapi subjek yg pasal jpun

      Delete
  5. keep it up! jangan pernah putus asa okehh

    ReplyDelete
  6. Chaiyok sis. You can do it. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. best of luck in everything sistah! :D <3

    ReplyDelete
  8. wah.. gd luck.. nnt hasilnye nak tgk..

    ReplyDelete
  9. hahaha rindu nya nak membuat keje2 gini . lama sgt dah tak buat model. good lukc dya. hasil nya nanti mesti bangga tengok. keep it up~!! kalau saya tak cukup meja camtu. mmg buat atas lantai amik space besar lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.