Doodle story #1: Senyum dengan stranger

Diya Hanun | 11:12 PM | Tuesday, January 5, 2016 | 27 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Bagi korang apa perasaan korang? Pernah tak kena macam ni? Korang prefer senyum balik atau tak bila ada stranger senyum dekat korang?

27 comments:

  1. comelnya doodle :) boleh relate ngan situasi tu, biasanya kalau terpandang stranger Hana akan senyum dulu. bila dia balas senyum tu rasa bahagia pula hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau dia senyum balik..rasa bahagia kan..hehe

      Delete
  2. Kalau dia bls balik yes rasa bhagia. Tp, klau xbalas rasa geram jugak dulu. Tp, bila ada yg tegur klau kita ikhlas, buat apa nak blasan orang. So, senyum je. Dapat pahala free. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. Senyum tu kan sedekah, so senyumlah walaupun org xbalas hahaha sedih sikit je lol

    ReplyDelete
  4. kalau Lissa pun selalu macam tu.. awkward ja rasa tapi last-last rilek jaa.. yang penting kita ikhlas 'bersedekah'.. hehe

    ReplyDelete
  5. salam , akak pernah jadi macam situasi kat atas, tapi jujur la akak rasa annoying nya! haha, bila hati manusia, tak baik sunggoh .


    may be org tu rabun ke dia ada fobia ke. kena banyak bersangka baik

    ReplyDelete
  6. pernah kena banyak kali. hahah, end up opi elakkan daripada pandang orang ramai :D tak payah senyum, jalan tunduk je bila nampak org or buat2 taknampak dia :P

    ReplyDelete
  7. takpe la kalau orang taksenyum maybe dia tak perasan kita :D
    amalkan senyum tu, senyum satu sedekah

    ReplyDelete
  8. entahla, bergantung atas mood kot. time happy senyum, time tak happy x boleh nak ukir senyuman. tp mmg sweet kalo senyuman kita berbalas kan ;)

    ReplyDelete
  9. senyum je. senyum kan sedekah.
    dia taknak terima tak pe.
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee,,baik,..sy xkan behenti senyum :P

      Delete
  10. Salalu gak senyum kat org.kalo org xbls buat xtahu je.hoho

    ReplyDelete
  11. doodle yg ohsem., chantek tuuuh., hehe2 senyum lah

    ReplyDelete
  12. senyum la selalu .. manis senyuman tu nanti. dari stranger ke kawan. dari senyum turun ke hati. ecewah. anyway. singgah sini. belaja architecture eh ? dah habis ke or msh lagi? doodle lukis sendiri? comel~~~!!! kreatif and cantik sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...doodle lukis sndri...aah maseh study lagi^_^ doodle lukis sndri hehhe

      Delete
  13. hahaha sy kalo orang senyum dengan sy baru sy senyum dengan dia balik. biasanya sy senyum dengan kanak2 or baby je. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.