10 Questions dari Blogger Hikayat Leyha

Diya Hanun | 1:27 PM | Saturday, January 2, 2016 | 5 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Dapat tag dari geng budak archie, yeah~
Blogger Hikayat Leyha
Maaf sesangat baru dapat jawab..hehe


Jom jawab:

Share azam tahun baru korang. Nak tau jugak!
Nak naikkan berat badan atleast 2 kg! Sob3.. 

Main Dota 2? Apa pandangan korang kepada gamer especially perempuan.
Okay je, why not.. I am not a gamer but main juga game tapi bukan dota..tak pandai la main dota

Aku nak buat giveaway. Yay or nay?
Yay saja..haha

Pernah kerja sambilan? Kerja apa?
Promoter baju U-kids

Apakah benda yang dibeli lepas dapat first salary dalam hidup?
Tak ingat langsung..haha

Kereta idaman haaa...
Tak tahu..huhu...

Lagu trending/favorite
Lagu fevret If you intend to go

Share sikit memories terindah dan bad yang terjadi tahun 2015
Sangat banyak..sob3..maaf tak dapat nak sebut lah

Negara mana yang paling korang nak pegi melancong/mastautin/menetap? Kenapa?
Makkah..hehe.. sebab situ best

Komen ikhlas untuk blog aku =P
Nice sangat, especially header tu! hehe

5 comments:

  1. Dah start viral questions ni ke haha

    ReplyDelete
  2. Dah start viral questions ni ke haha

    ReplyDelete
  3. yeayy!! thanks sudi jawab ^^ all the best naikkan berat badan..=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.