Voucher dari Zalora

Diya Hanun | 5:11 PM | Sunday, January 17, 2016 | 31 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Ramai juga blogger yang telah mendapat voucher dari Zalora ni. Aku pun turut sama,
 Alhmdulillah.Voucher aku dapat bernilai RM200. Jadi aku pun perlu lah memilih barang yang hendak dibeli menggunakan voucher tersebut. Lama juga aku fikir nak beli barang apa.
Akhirnya, aku pilih nak keempat barang dibawah dan kesemua barang ni telah selamat sampai
dan dipakai pada awal tahun ini..hehe





Aku pun tak tahu macam mana aku boleh pilih semua barang brand Zalora.
2 barang pertama tu aku masih belum pakai lagi, tapi sandal dan jam tu aku dah pakai.
Sandal tu dah biasa dah tengok, tapi jam tu, agak sukar untuk dipakai.
Amek kau, nak sangat style pelik. Haha

31 comments:

  1. Bestnya dpt voucher. Lg2 dr zalora

    ReplyDelete
  2. untung dapat voucher dari zalora, zalora memang best..

    ReplyDelete
  3. cantik2 brng yg akak beli.. jam tu nmpk exclusive hihih ^^

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaa ^^ Jam tu cantiknya nampak stylo :D

    ReplyDelete
  5. bestnya, tak pernah dapat baucer macam ni

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. mcm mne nak explain eh..hehe..susah nak explain cmne

      Delete
  7. Alhamdulillah..akak pun dapat tp xde beli apapun lagi

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki. =) Sama lah kita dpt voucher zalora.
    Benda free best je shopping. hihi

    ReplyDelete
  9. bestnyaaaaa qila beli benda tah papape je hahahaha

    ReplyDelete
  10. lawa gila jam tu :) opi pun suka benda pelik2 ;D

    ReplyDelete
  11. untungnya.. alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  12. wow! 200??
    Mrs. A punya 100 jer...

    ReplyDelete
  13. wahhh voucher sampai rm200????? gilor kayo, syok arr shopping...kita asyik dpt rm100, nak memilih pon, alahai, dapat 2 ketul barang jer...hahahahah :D rm200 bru la sedap membeli :D

    ReplyDelete
  14. wahhh. untungnya, jelly nyaaaa rasaa

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.