Segmen Awak Orang Mana?

Diya Hanun | 8:59 AM | Friday, January 8, 2016 | 8 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Join segmen dari Rrai pula..hehe..Tekan banner untuk join atau tekan SINI

Code color: #BDBDBD

Diya ni orang Selangor bahagian Hulu Langat.

Apa yang best dekat sini? Tak banyak pun, tapi mostly orang akan sebut Bukit Broga:
Photograph by: ANDYSAIDEN

Diya pernah panjat sekali je, nak panjat lagi tak tahulah bila. Hehe

8 comments:

  1. bukit broga tu macam best je...ntah bila akk dpt pegi agaknya nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..best utk panjt jela.. smpai atas semput..haha

      Delete
  2. Teringin nak gi Bukit Broga tu.. tapi belum berkesempatan lagi...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. heheee..bestnye..salu mkn kopok leko..hehe ;)

      Delete
  4. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Wah broga hills :p hihihi qila pun tak pnh panjat lg ha walaupun Qila orang Gombak hiks

    ReplyDelete
  5. selangor jugak, give me 5!!! diya, tinggi x bukit broga ni? selalu dengar org dok cerita :D cam best jer!

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.