Random Talk 2016

Diya Hanun | 1:33 AM | Saturday, January 2, 2016 | 6 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Cepatnya dah 2016. Rasa macam baru je update pasal new year 2015. Sigh.. Sekarang ni, kepala aku rasa serabut sangat. Macam ni:


Kenapa serabut? Mungkin pertukaran tahun kot..Haha.. Tak lah, sebab assignment je pun.
Lately busy yang amat submit tu submit ni, test sana test sini, present sana present situ.
Group assignment sana group assignment sini. Nak blogging pun terpaksa curi time, Inshallah lepas siap semua ni start blogwalking balik. Stress nya akuuu..

Semalam Khamis presentation pasal Contructivism.
Malam rabu hari tu kitorang struggle siapkan! Mana tak nyaaa, group subject ni semua foreigner, aku pula sorang perempuan. 3 Nigerian sorang Brunei. Semua busy ada presentation subject lain, last-last malam before present baru ada masa. Slide nasib dah siap,
tinggal buat model bangunan je..
Masa buat kerja ada bunyi kuat macam meletup, kawan nigerian ni cakap:

HUH ISIS! 
EVERYTHING THAT EXPLODE IS ISIS.

Statement dia tak boleh blah, Aku tanya lah, habis kalau tayar basikal aku meletup?
Dia jawab YES THAT TYRE IS ISIS. 
Buat lawak pula dia ni. ahaha...saba yo ler..

31.12.2015 merasa juga aku wonder cheese ni,

Azam baru? ada-ada! Main goal:
Nak tambah berat badan 5 kg, nampak macam senang tapi bagi aku.. Ya ampun.. nak dapat 1 kg pun susah. Maintain je dengan berat sama selama 5 tahun. Aku tak tahu kenapa berat aku tak nak berganjak dari habis SPM dulu.

6 comments:

  1. ambik archy ke? kwn sya yg ambik archy pon mcm hape tah. dia punya stresss tu dasyat btol

    ReplyDelete
  2. hahah orang niger ni gurauan dorang kasar sikit.. tau sangat! sepp sikit hahahaha

    ReplyDelete
  3. uishh jgn stress stress, everything gonna be alright ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.