Chibi dan moustache

Diya Hanun | 9:51 PM | Wednesday, October 31, 2012 | 7 Awesome Comment's

 لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎
Hey korang..huhu...diya selalu tengok kat blog orang lain..kenapa banyak moustache??
eh mane muncul mr.moustache tu?? Diya nak sangat taw asal usul dia..
err..k la tanpa banyak taip lagi..fuuhhh..
nak bagi korang tengok chibi yang memakai misai..hehe..
Chibi merajuk sampai nak pakai misai pulak..errr..
tengok kat bawah tu siap duduk peluk kaki! 

mogok agak ea..



haha..taw ape akak diya kate ape sal chibi ni..dia kate..ape ade misai =_=



Anime Muslim?

Diya Hanun | 12:17 PM | | 7 Awesome Comment's

 لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Ok heemmm3..kali nie diya tak panggil chibi...
err..ley tak kalau diya panggil anime muslim?
haha..sebab ape....(◡≦)  Saje je..hehe..
anime kan selalu tak pakai tudung..hari ni diya pakaikan diorang tudung
lol..hehe.. (a❤‿❤a)
Tapi tak berapa banyak pown variety kaler yang diya wat..
haha..not so nice la..first trial tok anime muslim la katakan...=_='' 


ok bawah ni adalah animuslim yang diya letak ayat...
yeay!! alhamdulillah berjaya upload..grr...thanx pada internet yang slow giler!! huhu

Diya hanya melukis untuk suka2 :)
 dan berkongsi dengan korang semua :)

p/s: tu bukan pantun dua kerat..hehe



Seribu langkah

Diya Hanun | 11:29 PM | Tuesday, October 30, 2012 | 5 Awesome Comment's

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


haha..rasa kelaka lah dengan pic diya nie..
background dia ofcoz lah kat universiti diya..huhu..
infrastructure university of kuala lumpur..
IUKL..hehe..saje nak promote universiti swasta ni..
dulu dikenali sebagai KLIUC...
EH~~ Bukan nak cerita pasal u pown..just nak cakap pasal ayat atas tu...
hari nie tak update pasal chibi..tadi ade wat chibi lagi tapi esok la diya try upload kalau line tak problem..:)


Chibi makan coklat

Diya Hanun | 10:02 PM | Monday, October 29, 2012 | 11 Awesome Comment's

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎
Hey3..huhu...tinggal lagi beberapa hari je tok diya menikmati cuti diya..
minggu depan start sem 2..wuuuh...stress nanti banyak assignment architecture menanti!!!!
Dan minggu ni la last diya wat chibi2 niee.humm3...
kalau takde assignment baru sambung balik..
meh lak tengok chibi2 nie..
pandai dah diorang makan coklat..hihihi...comot giler kan diorang makan?!












Chibi muslimah part 2

Diya Hanun | 5:40 PM | Friday, October 26, 2012 | 13 Awesome Comment's

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎
Selamat hari raya aidiladha semua..
Hari ni nak share chibi baru..hehe
k entry kedua hari ini










Laman web apa ni?

Diya Hanun | 4:47 PM | | Leave a Comment Here (^_^)/

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎
Hari ni raya haji..hehe..
Selamat Hari Raya Aidiladha korang..
Huhuu...diya tak usha pown lembu kena sembelih..
tadi diya ade la godek2 kat google..tibe2 terjumpa satu laman web nie..


Dan diya pown register kerana kebosanan di rumah.
Dia adalah satu laman web untuk kita dapat kawan dari luar negara dan belajar bahasa diorang..
Memang pown itu dia punya motif..tapi..yang diya tengok benda nie same je macam laman web sosial yang lain..errr...kay diya dapat kawan baru..hehe..nasib baik lah baik..
fuhh..then diya belajar bahasa diorang..hoho..
Tapi hmm ape kejadah diya hari nih..huhu...

haha..k entry pertama untuk hari ini..:)


Chibi couple

Diya Hanun | 11:18 PM | Wednesday, October 24, 2012 | 8 Awesome Comment's

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Tadi diya ade wat chibi Couple..
Sempat wat dua je..
Kalau rasa nak amek la..kalau tak takpe..
(^_^)v




p/s: rindu kat habibi diya:( 






Gambar yang di vectorkan

Diya Hanun | 6:11 PM | Tuesday, October 23, 2012 | 7 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Hey korang lame dah tak tulis entry..btw thanx pada yang sudi follow blog yang tak seberapa nie..Sekarang ni diya ade problem sikit dengan line internet..
Nanti pada yang diya belum follow tu diya akan follow lepas internet nie dah okay yah..
^_^

Semalam diya ade wat vector punya art..kalau tak silap tu kowt name dia..

ni akak diya..hahaha


ni sena ea gambar diya tp diya ubah ade bulu mata..hehe


ni pulak pic Diya n kawan2...mane diya cuba cari..hehe
Diya yang pakai baju biru n wat peace.,

hehe..cuci mata di petang hari:)

Segmen : Upkan Follower dengan mendadak

Diya Hanun | 12:41 AM | Monday, October 22, 2012 | 53 Awesome Comment's
Assalamualaikum

ok segmen keempat..haha..gila segmen dah neh..
eii pless la:P tak lah guraw jer..


kLau nak join klik SINI

ni follower diya



Err sape diya nak tag =,=
kalau tag2 ni la yang lemah..aih...
ok jom kita tengok sapa yang kena:P



Segmen : tingkatkan follower sampai lebam

Diya Hanun | 12:32 AM | | 1 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Ok segmen ketiga:) rajin pulak bersegmen2 ni..haih...



kalau nak join klik SINI

follower diya sekarang ade: 








Segmen : Tambah Follower banyak-banyak

Diya Hanun | 6:18 PM | Sunday, October 21, 2012 | 21 Awesome Comment's
Segmen kedua hari ini..huhu


OK tu list tok follower diya sekarang
373

huhuuu...korang nak join klik banner tu..:)


Segmen : Follow sampai pening

Diya Hanun | 6:11 PM | | 27 Awesome Comment's

segmen pertama untuk hari ini: 


Hari ni nak join segmen nie sebab tengok macam best je..

Follower Diya sekarang ni  373..

errr..layak ke nak masuk nie

Chibi anime versi muslimah 1

Diya Hanun | 12:13 PM | | 7 Awesome Comment's

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Hari ni diya nak bagi chibi anime versi muslimah free..nak amek2 jela..
Free je..xpyh bayar pun..
tp sila hormati copyright yg diya ade letak kat bahagian kiri chibi anime nie ea..
Terima kasih^_^







Chibi tu maksud die kecil:)