The Schroder House model

Diya Hanun | 12:17 AM | Saturday, December 8, 2012 | 1 Awesome Comment's
HAHAH..(GELAK TAK ADA MOOD)
lama tak buka blog nie...arrrr.....busynye hidup sekarang ni..
Semalam ada subject Technical drawing 2 kena buat schroder house...
Lectrer bagi plan bangunan je...kitorang kena buat satu bangunan...tanpa tau saiz dia berapa n macam mana rupa dia..
arghhh...nasib baik dah siap sebelum pukul 11 malam..
haha.. jom tengok diya dengan kawan2 yang letih menyiapkan assgnment semalam,,

ni pic dr fb kawan diya..haha..dia photoshop jd tua muka Diya

Front view

tak tau view mana..tak kemas sangat..huhuu...

back view

roof view..

sebenarnya building ni boleh dibuka.sebab tu nampak macam tak bergam..

ai malu2 pulak kawan dia.. ni..
btw tengok kat lua tingkap...dah malam...kitorang wat dr kol 3 smpai kol 11 malam kat studio..huhuu

team diya yang terbaik :)

P/S : Nie entry minggu lepas yang diya simpan sebab tak sempat nak post..:P

1 comment:

  1. Ada member pun ambil architecture gak dulu. Kalau tak tidur dalam studio ramai2 siapkan project tak sah dia ni. Samalah macam mel, bab technical drawing kalau tak ngadap laptop siapkan design semalaman tak sah..pengalaman lalu..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.