I have a tumblr

Diya Hanun | 11:35 PM | Sunday, December 23, 2012 | 4 Awesome Comment's

Assalamualaikum!

Waahhhhh...hehe..
cuti seminggu..walaw~
tapi banyak na lak assignment..huhuu...
YEAY~ diya dah ada TUMBLR~

Best lak rasa tumblr nie..ececehhh..padahal baru je buat beberapa hari lepas..
dan tak tahu lah macam mana nak edit dia...
Rasa2 kalau blog nie senang..huhuu...
Lepas ni boleh lah letak ayat2 jiwang dalam tu..hew3~
Nak tengok tumblr diya ?
MEH SINI

Tapi sejujurnya Diya masih tak tau lah nak main tumblr ni..huhu
tapi yang diya suka satu je!
Background dia macam nak sama dengan blog diya ni..hihi
sape2 yang ade tumblr tu meh lah bagi diya follow^_^

errr tak taw lah nak letak pic ape...
hehe...







4 comments:

  1. amboi comelnye thumblr diya .. mee pun ad tp private . hehe . utk diari jee :P

    ReplyDelete
  2. wah..ada tumblr ker? best x? fiq xder pun... :)

    ReplyDelete
  3. sy pon ade tumblr...post merepek ja~~
    XD

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.