Giveaway partner diperlukan segera!

Diya Hanun | 11:49 PM | Saturday, December 29, 2012 | 10 Awesome Comment's
Assalamualaikum :)

hEYAAA~ ada adik comel ni mintak tolong kita semua..
Tolong menolong itu amalan mulia kan? 

Boleh tolong Diya tolong dia tak..hehe..kira tolong adik ni lah. 

So sesiapa yang rasa layak atau boleh menjadi partner giveaway adik Alya ni..
sila bagitahu adik alya dekat komen entry dia atau chatbox dia..sebab dia amat memerlukan partner untuk segmen giveaway nya yang pertama 
tudia Diya dah siap besarkan font tu dah.....

Sesi mempromote blog: (bekas promoter lah katakan Diya ni )

Header dia comel je..n blog dia pun comel..ehem3...tuan dia dah tentulah comel jugak :P

owner Header blog just call ALYA..
MEH FOLLOW BLOG ADIK NI RAMAI2~

---------------->http://ordinaryalyaa.blogspot.com/  <-----------



P/s : Adik maaf sebab tak dapat tolong jadi partner dapat tolong promote je..sebab terlampau busy dengan assignment.. Harap ni dapat membantu ea ^_^

10 comments:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.