Girls with hijab around the world

Diya Hanun | 9:01 PM | Tuesday, December 25, 2012 | 11 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Hari ni diya tertarik dengan style dan cara pemakaian hijab di seluruh dunia..
gambar ni diya curi dari ''mr. Google'' tapi diya jumpa beberapa je..huhuu
heheee...Jom cuci mata^_^
`
American girls(diya suka style budak yg pakai cap tu) swag~

Russian

Afghanistan

Palestine 

Nigerian

African


kashmir,india

USA

Moroccon

Tajikistan

Spanish

persian

Egypt

Albanian

Berlin

Chinese

Europe

Bosnia

indonesia

Pakistan

Malaysia :D

tak semua country yang diya jumpa..tak tau lah macam mana muka perempuan dari 
country lain kalau diorang pakai hijab..mesti cantik kan..

11 comments:

  1. suka tengok budak nigerian tu..cute je..

    ReplyDelete
  2. comel2 gambar2 di atas ni... sweet..

    ReplyDelete
  3. salam kenal.dya follower sini iyer..jemput singgah my blog ya..tq !

    ReplyDelete
  4. Apa pun cara.... Cantik bila tutup sempurna ;)

    ReplyDelete
  5. wah... thanks ya... byk rupabentuk hijab ni ya...

    ReplyDelete
  6. amrican style mcm style dekat malaysia je :)

    russian style pula mcm zaman kite kecik2 nak pi ngaji, pakai tudung mcm tu la.

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.