Header baru

Diya Hanun | 11:43 PM | Friday, December 28, 2012 | 3 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Perasan something tak kat blog Diya nie?
hehe..YEAY..HEADER baru~
*menari2 kejap~ 

hehe...sebab dah boring dengan header yang sebelum nie..so buatlah baru..
tak colourful macam dulu..saja nak menunjukkan kematangan..
cewah padahal perangai tak matang langsung! phui~ 

Diya rasa yang lama lagi Diya suka..tapi dah boring sangat sebab dah lama guna header nie..8 bulan kot..huhuu...


So ni yang baru..ada picture diya tengah pegang portfolio bag~ 



p/s: korang rasa ok tak? 


3 comments:

  1. kita punya kos hmpir sma.. sy planner.. bawak benda2 tu jgakk. yg doodle kat header awak tu.. hehe.. but masa pasrt 1 n 2 la..

    ReplyDelete
  2. heheh comel je kartun tu :) btw nice lh header :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.