Masalah atau problem..

Diya Hanun | 9:31 AM | Friday, December 31, 2010 | 3 Awesome Comment's
kisah aku minggu nie...aku ade la jumpe nan sorang pak cik nie...time tu aku jd cashier kat kdai runcit kat klang..die tanye bos mane...tgn aku tengah full nan barang2...so aku tunjuk la nan mulut...aku muncungkan la sikit...ttbe lak pak cik tu menggatal nan aku....die ajuk balek mulut aku....tp mcm nk kiss jer,...eii mnyampah gler...da tu ade plak die knyit2 mate...walawei...nk kena penumbuk la pakcik neh...tp nak jage hati pelanggan, aku layan la pkcik neh...ikut ati nak jer baling barang2 yang die beli tu.....aku g la blah kjap..nk lari...tp bleh plak die taw name aku...die siap pnggil name aku mnje gtulah....wargh!!! nk muntah den!!!
sudah tu, aku suruh orang lain lak ganti aku....geli giler....sebelum tu die cakap kat aku,,nak beli adik la....
astaga..len da bunyi ea tu....aish pkcik neh!!!
xsedar sungguh! isteri sebelah jer nk kacau orang....
aku ckp la kat pkcik tu,,pkcik ade msalah ke?! die sengih pastu kenyit2 mata!!

p/s: mmg xthan aku jd cashier neh...huhuuuu....


3 comments:

  1. asl x flying kick jew? kasi kau2 nyer kat mke dy uw... huhu...

    ReplyDelete
  2. spe suruh muncung mulut...ckp suda...

    ReplyDelete
  3. Dedicated servers now available - [url=http://feed1.info/link/0]Buy cheap server[/url]

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.