Perkara yang dianggap menjadi gangguan sesetengah orang ketika menonton tv...

Diya Hanun | 4:34 PM | Saturday, December 18, 2010 | Leave a Comment Here (^_^)/
Hari nie aku nak senaraikan sikit perkara2 yang sentiasa mengganggu semua orang time aku mereka tengah syok dok tengok tb cter yang mereka  suke....rasenyer korang pernah kowt mengalami perkara2 nie....hehe



1st> time2 tengah ade scene yang best tetiba jer mak soh g kedai atau tlg wat keje uma...

2nd> lagi xsonok bile time kite tgk tb tetibe jer iklan...mmg kacau betoi iklan nie...kalau iklan kejap xpe..nie x lame plak..ish...

3rd> tetibe plak blackout..adoi..lagi la parah nie...hehee....

4th> xpown adek bradek kite p tuka channel yang diorang nak....eish...p jaoh2...jgn kacau la....

5> kalau tgk tb mlm2 time esk nak skolah plak, mak soh off tb, p wat omwok... dlm hati kita akan berkata tdaaakk!!! hehee...

6> kena bagi haiwan peliharaan makan...time nak cepat nie la kite p mara2 bnatang 2...pdahal bntng tu xde slh pown..hahax...tp tb pnye psal..bntang tu tbia jer....=P

7> parents ajk g jln2....tp..mane 1 nk plih nie?? tb o jln2...then,...jln2 gak jd plhn....

8> lagi teruk plak bile kite nga tgk tb tetibe jer adek wat hal, xpasal2 kite kne mara dek mak kite....xder mood da nk tgk tb...spoil sngguh!!
           
9> kdg2 plak ade plak time tengah tgk tb ade lak tetamu dtg...terus off tb tu....kena la lyan tamu...

10> paling tidak pown ayah  atau mak suruh solat...kbykn orang pulak sentiasa lalai utk menunaikan solat...time nilah sesetengah dari kita merungut..haish...len kali p solat dulu sebelum nak wat perkara lain...xla kita terkejar2 nanti...betoi x?


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.