Lelaki pun layan korea ke?????!!!!

Diya Hanun | 11:18 AM | Friday, December 17, 2010 | 4 Awesome Comment's
Minggu ni adela tgk cite korea ni, tajuk die He's beautiful....
aku nie x la minat sgt korea tp kawan aku kate cite die best...try la tgk kan....
then time episod first tu ade la adik lelaki aku ni....die join tgk gak....die kate bosan xwat ape..
then die join la tgk....Layan rupenye die tgk cite tu...ish...bia betoiii....
sampai skang die follow cite tu....walaupun cite tu agak sensored sikit...aish...bhye sungguh....
Konon ea cite die x best tp die la orang yang akan turut serta menonton...ala2 peminat setia gitu...
hehe..adik owh adik.....
tidak ku sangka...budak laki pun layan korea....=P

4 comments:

  1. cter ni best! lagu dia pun best, diorg nyanyi sndiri. hehe ;p

    ReplyDelete
  2. boyfriend roommate layan giler cite korea.. siap kutuk lg kitorg lmbt update.. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.