KUcing hitam pakai stoking

Diya Hanun | 9:09 PM | Friday, December 10, 2010 | 1 Awesome Comment's

Mase aku nk buang sampah kat luar rumah...ttbe je tnampak la binatang wane itam bergerak2..punyela terkejut...Pergh!! kucing jer rupenye..haha...
ta pape la aku nie...aku try la pnggil kcing tu...tp die takut2 lak....then aku bgla die ikan..mule2 die xnk amek..tp die dduk jer pndg aku...aku gerakkan ikan tu kple die pown bgerak...pnggil pnyela pnggil..tp xnk gak g kaT aku...hmm...tpkan comey gler la kucing tu...bdn die kale itam..tp kat due2 kaki blakang die mcm pkai stoking wane putih....ngee~~ comey gler....
die xnk gak aku baling jer ikan tu ke arah kucing tu..terus die amek..then lari..ape da...
kalau mama nmpak kucing tu mesti die usir n nak buang...cian kucing tu....
dulu aku xpena berani pegang kucing..coz diorang jahat nan aku...huhuu..aku usap pown xbg....
kalau jumpa aku mesti diorang cakar aku...sob2..ape kiut sgt ker aq neh..hahax...poyo lak..
dulu mase darjah 4 aku pernah kena cakar dek kucing..mase tu aku kat sekolh...time rehat...
orang g rehat..aku p men kucing...
apela aku neh...
tula padah ea...tgh ary pulak tu..da la tmpt sunyi...tp yg aku peliknyer...kucing tu gigit tapak tgn aku mcm sorang manusia mkn sekor ikan...
ei....sakit yg amat...taring die leh la dkatekan meninggalkan lubang pd tgn aku,,,sjak dr tu aku xbape suke diorang...asal jumpe aku mesti kucing wat bunyi rawwww!!!! knape ea!!!!
tahla...tp kali nie aku tgk kcing pkai stoking putih td tu comeyla...nyaww~
kali nie bia la aku try suke diorang tu,,,mcm best jer...heheee

kucing ke nie?????


1 comment:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.