Spek Mata baru dari O.W.L

Diya Hanun | 5:44 PM | Friday, March 4, 2016 | 20 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Sebelum ni asyik tercari-cari spek mata baru, nak yang besar sikit. Menggantikan spek mata lama.
Puas cari dekat kedai mana-mana tapi tak satu pun yang kena dengan diri ni.
Last-last sebelum ni ada terbaca dari blogger Moi dengan ZyraRoxx pasal Owl. 
Macam best je, tapi hanya mampu membaca. Sehinggalah satu hari, aku merayau dekat The Mines
dan macam magnet yang menarik aku, sedar-sedar telah menjejakkan kaki di one of Owl Shop.
Bila tengok style dia macam cantik je, Mula lah rambang mata tu kan.
Harga dia pun okaylah. Tapi bajet aku ada 200 je masa tu. Lama try cari yang kena dengan muka,
Nampak orang lain pakai yang bulat macam burung hantu tu nampak cantik je,
Tapi time aku pakai, meh..sampai abang aku pun cakap muka macam nenek ja.
Jadi kita pasrah, cari lagi last-last aku ambil yang macam spek mata dulu just besar sikit.
Huhu, nak pakai yang macam hipster-hipster tapi kita tak pandai, tak confident nak pakai.
Last-last kita amek yang ini ja, style dia macam kebiasaan kita tengok ja.

Tak banyak beza sangat dengan yang dulu,
Harga dia RM200

Malu I nak letak gambar sendiri. sudah lah selfie masa tunggu train, 
tapi nak tunjuk juga spek mata baru kita dari OWL ni..lulz 


20 comments:

  1. salam diya akak pon nak try jugak pakai yg besar mcm ni tapi takut tak kena ngan muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kan..itu lah msalah kalau spek mata besar, takut2 muka jd lain dr yg lain..hihihi

      Delete
  2. skrg ni sy pun tengah nak carik spek baru hahaha tapi tunggu sampai ada yg betul2 berkenan jelah. but cantik kot spek tu .simple je & tak terlebih besar :)

    ReplyDelete
  3. Wow, teringin nak pakai spek camni, tapi mak cakap...

    "hudoh ngan muka kau yang kecik"

    ok lah, hahahha

    tapi, sesuai spek tu ngan muka akak :3

    ReplyDelete
  4. iwan pun pakai spek. tapi selesa dengan spek yang besar sebab cover menyeluruh pandangan :-)

    Fuhh tengok orang dok panggil2 akak kat Diya, iwan pun nak terikut panggil akak
    Tengok profile baru tau sama umur.Hahaha

    Nyways cantik spek tu. Kena dengan harga :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..x mau la gitu..Malu kita tau..sebaya ka yeah geng..ha-ha..XP

      Delete
  5. lawa jee ngn awak spek ni. btw ni range rm200 ke? cikja tgh cri yg hrga murah but kualiti okay, heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia range harga antara 179-299 ikut style yg kite amek..hehe..kualiti dia best je

      Delete
  6. waaaa spek owl :D
    comel ah diya pakai hihu

    ReplyDelete
  7. Smart pula bentuknya hihi rasa nak tukar spek pula hohoho

    ReplyDelete
  8. nak cuba ala-ala hipster takot org pula haha, nice spek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kita tak biasa nk jd yg luarbiasa ni :D

      Delete
  9. Wa.. spec baru.. tak nak try spec kaler2 ke?

    ReplyDelete
  10. Since saya ni x pakai spek, so 1st time saya dgr pasal spek jenama owl ni. Comel je kak diya pakai, sesuai dgn muka :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.