Officially Holidays!

Diya Hanun | 12:31 AM | Tuesday, March 1, 2016 | 14 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Alhamdulillah, dah cuti sem.. betapa stressnya sepanjang sem ni. Sometime I forgot that I am a blogger sampai classmate kata dia jumpa blog aku and stalk cerita aku. Aku macam dah tak kesah pulak dengan blog ni, Duuhai, kasihan lah blog ku. Tadi last paper Theory of Architecture, susah banget sih. Tawakal jelah. Bila cuti dah start ni mula lah nak aktif blog balik sampai lah sem baru masuk. Kita blogging sampai lebam, Inshallah. Bila buka blog tadi banyak juga blogger yang dah tukar template, hmm.. Aku masih fikir nak tukar ke tak, macam malas pulak. Kalau rajin aku tukar lah. Lepas tu kita nak join segmen banyak-banyak, lols. Nak buat chibi baru, lama gila aku tak lukis freebies chibi! Lepas tu, Nak update banyak-banyak. Nak blogwalking semua..Cehh berangan.. Sekali tengok nanti last update seminggu lalu..haha..Tapi memang banyak gila aku nak cerita dekat blog ni. Inshallah kita buat satu-satu okay.

Aku tak tahu nak letak kartun ape.

14 comments:

  1. sALAM ,
    selamat bercuti diya! :D
    jaya penulisan nampak excited sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe,sape tak excited lepas dari hari2 yg stressful..hehehe

      Delete
  2. alamak.. komen saya dah dapat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum... -_- masa yang ditunggu.. explore dunia la.. apa lagi.

      Delete
    2. Hahaha..inshallah akan di expplore

      Delete
  3. bestnya.... kita lama dah tak berholiday :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..skejap je..cuti tetap cuti.hehe..seronok

      Delete
  4. bila sibuk nk update blog pn xsmpt. hehe. kalau kawan salu stalk malu plak xsalu update kn ,hehe. btw happy holiday diya! :)

    ReplyDelete
  5. Happy holiday dik!
    selamat update blog smpai lebam hik3~ (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.