5 Things I Hate The Most

Diya Hanun | 9:12 PM | Wednesday, March 9, 2016 | 8 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


Rules Pertama :
Buat satu entry yang bertajuk 5 Things I Hate  Most berserta gambar di atas dan list lima benda / perkara yang paling anda tak suka dan benci.Mention siapa yang tag anda dalam entry tersebut.Anda juga di kehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.
First of all mekasih kepada blogger JH dan ZATI sebab sudi tag Diya. Sekarang my turn to answer, banyak je perkara yang aku tak suka tapi just 5 perkara yang paling dibenci. Jadi aku buat secara countdown.

5. Sayur yang berwarna selain hijau..hihii..

4. Serangga yang banyak kaki dan terbang sesukahati.

3. Exam dan sama waktu dengannya.

2.  Orang yang asyik mengeluh tapi tak nak pula berusaha untuk berubah.

1. Kawan yang makan kawan.

Tak nak tag sesiapa lah.. I am a rebel, so i break the rule..teheee~

8 comments:

  1. Hahah,ai kenapa tak makan sayur slain hijau, sdap what.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu..xtau lah, kalau mknan ade sayur kaler2 pun mst buang ketepi..hehe

      Delete
  2. Uish.. Maakan sayur la bgus.. Baik tuk kesihtann...

    Jalan2 sini...
    Jom baca artikel baru ni..
    Jemput join ye..

    https://www.ahmadhasif.my/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha-ha..mkn sayur tp bukan yg berwarna slain hijau

      Delete
  3. hahaha..... yang serangga tu kelakar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha-ha, betul cthnya mcm lipas, pelesit..seram sgt :(

      Delete
    2. kekekeke..tapikan....apa rupa pelesit? JH tak pernah lg tgk depan matamelainkan bekas pd kaki je......huhuhu tp seram kan

      Delete
  4. Mostly semua yang awak tak suka tu, saya pun xsuka jugak. Cuma tahap ketaksukaan tu tak taulaa sama ke tak. Hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.